Posádka Žatec má novou ubytovnu

Na začátku roku 2019 si AS-PO (Armádní Servisní, příspěvková organizace) vzala zpět do užívání žateckou ubytovnu Lučanská. Stalo se tak z důvodu zvýšeného zájmu vojáků o ubytování a dále v návaznosti na plánované navyšování počtů vojáků u jednotek naší brigády. Od podzimu loňského roku do konce letošního dubna probíhaly rekonstrukční práce prakticky na celém objektu ubytovny. Tento měsíc byl objekt převzat od zhotovitele a postupně doplněn nábytkem a dalším vybavením. Samotný provoz bude zahájen 1. června tohoto roku.

Ubytovna Lučanská tak svou kapacitou 12 dvoulůžkových a 3 jednolůžkových pokojů bude schopna ubytovat 27 zájemců. Ti se mohou těšit na zcela nově vybavené pokoje nejen nábytkem, ale i elektrickými spotřebiči, vlastní kuchyňkou a sociálním zázemím. Pro zájemce je ve sklepních prostorech budovy možnost uložení jízdních kol nebo využití prádelny, která je vybavena novými pračkami i sušičkami.

Ubytovaní mají možnost využít parkování přímo před budovou, nedaleké obchodní centrum, žatecké koupaliště a další sportoviště.

kontaktní osoba: nadporučice Karolína Freibergová, tel: (973) 280 270